6 osnovnih mobilnih aplikacija koje će vam pomoći da unapredite poslovanje

U 2020. godini najpopularnije mobilne aplikacije koje se instaliraju su i dalje društvene mreže i aplikacije iz industrije igara na sreću. Pored ovih aplikacija, koje najčešće služe za razonodu, postoji i širok spektar aplikacija koje su stvorene da olakšaju vaš život.

Poslovne mobilne aplikacije, često su specijalno dizajnirane da ubrzaju vaše dnevne procese, obezbede vam lak pristup potrebnim informacijama i automatizuju dnevne radnje.

Za vas smo izdvojili 6 mobilnih aplikacija koje po našem mišljenju predstavljaju osnovne mobilne aplikacije, koje svaki vlasnik apartmana ili menadžer hotela treba da ima na svom telefonu.

Trello

Trello project boards design concept. on Behance


Aplikacija koja vam omogućava efikasnu kontrolu procesa tokom poslovanja. Jednostavnim pregledom određene tabele definišite stadijume i zadatke, svojim zaposlenima ili partnerima omogućite pristup ovim informacijama i pratite kako izvršavaju potrebne zadatke. Trello možete koristiti za logistiku, organizaciju događaja, praćenje kvarova i vođenje beleški o statusima istih. Pored toga, Trello nudi mogućnost povezivanja sa drugim sistemima kao što su Slack, Asana, Jira, itd,

Mobilna aplikacija je dostupna na: Play Store-u i App Store-u

Hootsuite

Hootsuite Mobile Apps

Hootsuite je platforma dizajnirana da vam olakša kontrolu profila na društvenim mrežama. Putem mobilne aplikacije možete da zakazujete i organizujete objave na vašim profilima, da pratite analitiku, organizujete svoje zaposlene i pratite ROI.

Mobilna aplikaciju je dostupna na: Play Store-u i App Store-u

Serbian Bookers

Serbian Bookers je platforma kreirana da olakša vođenje apartmana, hotela i hostela. U jednoj aplikaciji organizujte rezervacije svojih gostiju, kontrolišite raspoloživost, cene, kreiranje ponuda, minimalnih boravaka i pratite statistiku prodaje. Aplikacija predstavlja rešenje za sve menadžere i vlasnike koji su često u pokretu i žele da imaju direktnu konekciju sa svojom recepcijom i stalan uvid u dešavanja.

Mobilna aplikaciju je dostupna na: Play Store-u i App Store-u

Dropbox

Fostering focus for small screens | by Ed Chao | Dropbox Design | Medium

Dropbox vam omogućava da na jednoj cloud platformi skladištite i organizujete svu dokumentaciju. Od slika i fotografija, preko računa, Excel fajlova i potvrda, u par klikova sačuvajte potrebna dokumenta, pregledajte ih, delite sa drugima i olakšajte sebi pristup potrebnim informacijama.

Mobilna aplikacija je dostupna na: Play Store-u i App Store-u

Pulse

Booking.com partner app download

Pulse je mobilna aplikacija kompanije Booking.com, koja vam omogućava da komunicirate sa svojim gostima, regulišete specijalne ponude na sajtu i pratite statistiku o aktivnim akcijama (npr. Genius popusti).

Mobilna aplikacija je dostupna na: Play Store-u i App Store-u

Airbnb

Helping Airbnb Hosts Fare Better (Design Concept) | by Rishabh Singh |  Prototypr

Airbnb je platforma namenjena gostima i iznajmljivačima smeštaja. Iznajmljivačima ili menadžerima i vlasnicima privatnih smeštaja (apartmani, kuće, sobe, vile) dopušta da jednostavno i brzo kontrolišu svoje listinge (profile smeštaja) na platformi, kao i da ubrza i pojednostavi komunikaciju sa gostima.

Mobilna aplikacija je dostupna na: Play Store-u i App Store-u

Bez obzira da li se odlučite da instalirate aplikacije sa naše liste ili ne, potrudite se da svoje poslovanje olakšate, automatizujete i digitalizujete što više. Tako ćete imati dovoljno vremena da se posvetite unapređenju prodaje i poboljšanju komunikacije sa gostima.