fbpx

Популарна питања

Зато што сарадња са нама нема ризика.Унапредићемо Ваше пословање у туризму савременим системима за продају смештаја, допринети бољој продаји смештаја, а тиме и Вашој бољој сезони.

С обзиром да наше услуге наплаћујемо процентуално од остварених резервација, и у нашем је интересу да Ваш објекат продамо што боље, током целе године.

Уз наше решење Ви остајете на booking.com , оно што ми радимо је пријава Вашег смештаја на преко 50 додатних канала продаје ( expedia, airbnb, hotels.com, homeaway, ostrovok.ru , hrs, hotels.de, hotelbeds и многи други ).
И да ствар буде још боља, не само да Вас пријављујемо на горе поменуте канале већ спајамо и синхронизујемо сваки систем тако да све цене, расположивост и резервације са преко 50 глобалних веб сајтова примате и ажурирате преко једне администрације.
Дакле, не губите ништа, једино можете добити!

Serbian-Bookers.com нуди платформу дизајнирану да користи свим туристичким агенцијама, хотелима, менаџерима хотела, власницима вила, апартмана и осталим издаваоцима приватног смештаја – дакле свима који се баве издавањем било какве врсте смештаја.
Зашто?
Зато што не само да ћемо Вам повећати продају комплетног објекта и продужити сезону већ ћемо Вам и олакшати управљење свим резервацијама и ажурирање расположивости.

Уколико желите већу попуњеност по већим ценама, више резервација и дужу сезону онда Вам треба наше решење.
Систем ради једноставно и потпуно аутоматизовано.
Додавањем Вашег објекта на преко 50 великих руских, њемачких, енглеских, француских и глобалних веб сајтова а при том остајете на већ пријављене портале ( пример: booking.com ) повећавате могућност резервације најмање за 50 пута.
Да ствар буде још боља, не морате користити 50 различитих администрација за затварање расположивости или примање резервације или мењање цена, наше онлине решење синхронизује све канале продаје у једну администрацију!

За наше решење не постоје никакви почетни трошкови нити трошкови повезивања у систем! Систем плаћања се заснива или по учинку (процентуално) или фиксним плаћањем на месечном или годишњем нивоу.
У заједничком је интересу да имате што боље резултате, зато у цену улази и оглашавање на осталим сајтовима на којима нисте оглашени – без додатних надокнада!

Зашто радити са нама?

Уколико желите већу попоуњеност по већим ценама, више резервација и дужу сезону онда Вам треба наше решење.
Систем ради једноставно и потпуно аутоматизовано.
Додавањем Вашег објекта на преко 50 великих руских, њемачких, енглеских, француских и глобалних веб сајтова а при том остајте на већ пријављене портале ( пример: booking.com ) повећавате могућност резервације најмање за 50 пута.
Да ствар буде још боља, не морате користити 50 различитих администрација за затварање расположивости или примање резервације или мјењање цијена, наше онлине рјешење синхронизује све канале продаје у једну администрацију!

Уз наше решење Ви остајете на booking.com , оно што ми радимо је пријава Вашег смештаја на преко 50 додатних канала продаје (expedia, airbnb, hotels.com, homeaway, ostrovok.ru , hrs, hotels.de, hotelbeds и многи други ).
И да ствар буде још боља, не само да Вас пријављујемо на горе поменуте канале већ спајамо и синхронизујемо сваки систем тако да све цене, расположивост и резервације са преко 50 глобалних веб сајтова примате и ажурирате преко једне администрације.
Дакле, не губите ништа, једино можете добити!

Једна од главних предности нашег система је у томе што спречава overbooking.
Било да сте већ пријављени на booking.com , airbnb, homeaway или неке друге портале ми ћемо све њихове администрације увезати и синхронизовати са додатних 50 канала продаје на које ћемо Вас пријавити и самим тим свака могућност overbooking-а се елиминише.
Пример: Имате 4 расположиве јединице која је видљива и резервабилна на 50+ канала продаје, чим се изврши резервација на неки од канала ( booking, expedia, hotelbeds, ostrovok, homeaway…. ) стање се на свим каналима аутоматски смањи за 1 за датуме који су резервисани.
Једина Ваша одговорност је да унесете у наш систем расположивост када издате приватно неки смештај ( директно са рецепције, стари гости, преко телефона.. ) тада се једноставно улогујете у администрацију нашег система и тамо затворите расположивост за одређене датуме што се аутоматски синхронизује на све канале продаје.

Овакав тип система користе сви већи хотели у Србији, многи комплекси апартмана и сваког дана све висе власника који се баве издавањем приватног смештаја.
Од ове године наш систем је доступан на кориштење и мањим хотелима, вилама, објектима са мањим бројем апартмана и соба.
Не можете изгубити ништа јер остајете пријављени на свим сајтовима на које се већ налазите а са нама се број сајтова на које ћете бити пријављени вишеструко повећава. Сви канали продаје ( сајтови ) на које Вас повежемо раде директни online booking те нема досадних и напорних дописивања са гостима већ директно добијете потврђену резервацију за цене и услове које сте претходно унели у систем.

Рекламна мрежа

Рекламна мрежа буквално се може превести као “Менаџер Канала Продаје”. Сваки веб сајт који је наш партнер представља један канал продаје, booking.com је један канал продаје, expedia други канал продаје, Ваш веб сајт трећи канал продаје и тако даље…Дакле термин канали продаје смо дефинисали.
Зашто се још зове и “менаџер” , зато што ћемо Вам повезати све ове канале у једну администрацију, тако да се ажурирање расположивости и цијена, примање резервација и подаци о гостима са свих канала синхронизују и интегришу у једну администрацију.
Такође систем је скроз аутоматизован у синхронизовању расположивости, тако да када примите резервацију преко неког од канала продаје аутоматски се на свим осталим каналима продаје расположивост ажурира за одређене датуме, тим начином се апсолутно уклања могућност overbooking-a.

Одговор на ово питање је крање једноставан и скроз логичан – уколико понудите Ваш објекат на 50 разних руских, њемачких, енглеских, француских и глобалних сајтова имате 50 пута већу шансу да неко резервише Ваш објекат.
Наравно ова теорија је до сада у пракси увек доказана тако се код свих наших клијената број резервација повећао већ у току прве године коришћења нашег решења за бољу продају Вашег смештаја.

Уколико већ користите booking.com систем наш ће Вам бити још једноставнији јер смо уклонили све функције које су Вама непотребне и оставили Вам оно што заиста користите.
Било да сте пријављени на 1 или 101 канал продаје, у систему који нудимо имате увек исти изглед и обим посла а разлог томе потпуна аутоматизација овог система.
Закључак је да је рад у систему крајње једноставан и нећете трошити више времена за компјутером него сада, чак напротив олакшаће Вам свакодневне задатке и смањити време преведено онлајн, једино што ће се повећати је број резервација и број гостију!

Не, комплетан систем је базиран на “cloud” начину рада, односно можете му приступити са било ког уређаја а једини услов је да имате интернет конекцију.

Ažuriranje kalendara i cena

Не, заправо једна од главних функција овог решења је да скрати посао менаџменту хотела и власницима објеката.
Уз систем који нудимо када затворите једну јединицу ( собу ) систем аутоматски затвори на остале канале продаје.
Пример: Желите да затворите апартман од 1-11 Јуна, одаберете у администрацију система одређене датуме и јединице које желите затворити и на сваком каналу продаје ( booking, expedia, hotelbeds, Vas sajt, homeaway, airbnb….. ) се аутоматски затвара та јединица од 1-11 Јуна.

Услови су онакви како Ви одлучите. Услови свих канала продаје можемо поделити на 2 главна модела рада:

  • Као booking.com
  • Као AirBnB.com

Они канали који раде као booking.com имају флексибилне услове односно онакви су каквим их Ви одредите и на крај месеца им се плаћа провизија.

Други модел рада, који нуде канали попут Airbnb, Wimdu, HomeAway, TravelRepublic, 9Flats и други, наплате комплетан износ од госта на свом порталу а Вама шаљу Ваш износ 1 дан након што је гост дошао у Ваш објекат. Када Вам они пошаљу новац аутоматски одузму своју провизију те нема никаквог плаћања провизије касније а и не може се десити проблем неважеће картице као на booking.com јер комплетна сума се уплаћује на њихов рачун прије потврде резервације.Дакле ово су 2 модела који су заступљени код свих канала, није ништа компликовано, ми водимо рачуна увек о свему тако да ако будете имали било каквих питања или нејасноћа ми ћемо све одмах решити.

Наравно да можете када се улогујете и приступите систему једноставним кликом на опцију “Промени цене” мењате цену за одређену јединицу и одређени период на свим каналима продаје.

Постоји изузетак код неколико канала продаје (homeaway, wimdu, 9flats, flipkey i housetrip ) јер они не подржавају 2-way конекцију, тако да ако желите да на тим каналима промените цену само нам јавите и ми ћемо је променити у року од пар минута.

Наравно да можете.

Шта више можете и креирати разне ценовнике и понуде, refundable, non-refundable, специјалне услове уз одређене ценовнике, приказати одређене ценовнике само посебним регијама, приказати одређене цене само ако резервишу на одређене датуме,посебне цене за госте који су већ резервисали итд.. могућности су неограничене…

Онлине рецепција & веб сајт

Одговор на ово питање Вам можемо назначити противпитањем: Волите ли да плаћате провизије разним порталима по оствареној резервацији?
Уколико је Ваш одговор на ово питање НЕ, онда Вам препоручујемо да направите свој веб сајт.
Такође у данашњем времену смартфона и интернета, стандардне визит карте се замењују Вашим веб сајтом, тако да ако је неко заинтересован за сарадњу са Вама или би резервисао Ваш смештај прво што ради је да куца адресу Вашег сајта на гоогле и уколико је тај сајт модерног дизајна, интиутивног интерфејса и приказује Ваш објекат у најбољем издању наравно да ће Вас одмах након тога контактирати или резервисати смештај директно преко Вашег сајта и тиме ћете избегнути високе провизије онлине портала које иду од 15-25 процената по направљеној резервацији.

Наравно да хоће, чак штавише међу нашим запосленим имамо тим људи специјално задужен за SEO ( Search Engine Optimisation ) који константно раде и унапређују Ваш веб сајт на свим претраживачима ( Google, Yandex, Yahoo, Bing.. )

Одговор на то питање је управо оно по чему се наш веб сајт разликује од осталих сајтова које Вам нуде локалне агенције.
Уз веб сајт урађен код нас добијате онлајн рецепцију који је директно интегрисан уз рекламну мрежу што значи да свака резервација која дође преко сајта ажурира расположивост на рекламни систем који шаље податке каналима продаје ( booking.com , expedia, hotelbeds и остали ).
Пример: Гост је резервисао на Вашем сајту собу од 1-10 јуна, та соба се аутоматски затвара на свим онлине сајтовима ( booking, expedia, hotelbeds, airbnb и остали ), исто тако уколико је дошла резервација преко боокинг.цом-а или неког другог сајта та соба неће бити видљива на Вашем сајту за заузете датуме – уз овакав систем спречавате overbooking и вишеструко олакшавате себи посао.

Уколико већ имате веб сајт можемо Вам понудити следећа два решења:

  • редизајн Вашег веб сајта
  • имплементацију онлине рецепције на Ваш веб сајт тако да се расположивост и цене синхронизују са channel managerom

У оба случаја имамо решење и поставићемо резервацијски систем на Ваш сајт који је синхронизован са channel managerom и чију расположивост, цене и сав садржај врло лако мењате.
Такође омогућавамо да посетиоци оставе податке кредитне картице преко Вашег сајта са нашом онлајн рецепцијом ( исто као на booking.com или expediu ), комплетан систем за заштиту тих података је наша одговорност, наравно под условом да их Ви не злоупотребите.

Plaćanja

Почетком месеца, добићете од нас рачун за прошли месец уз инструкције за плаћање, након чега имате рок од 7 дана да нам јавите ако нешто није у реду са подацима које смо вам послали. Након тога имате још 7 дана да уплатите своју провизију.