Рекламна мрежа

Channel Manager

cm komp 1

Channel Manager је модул који Вам омогућава да своје смештајне јединице рекламирате на преко 50 продајних канала ођедном (као што су Booking, AirBnB, Expedia, Hotels, HomeAway, Trip Advisor итд). Ваши би објекти добили најбољу рекламу на свим веб сајтовима који рекламирају Србију, а са којима ми имамо остварено партнерство.

Ажурирајте цене, расположивост и организујте резервације са ЈЕДНОГ ЕКСТРАНЕТА

Сертификована 2-way конекција Вам омогућава безгрешно синхронизовање преко свих канала истовремено. Када би примили резервацију на једном сајту (рецимо booking.com), та резервација би се проширила и на друге вебсајтове (AirBnB, Expedia…) и ти датуми би били резервисани. На овај начин се спречавају најчешће грешке као што су overbooking, где би објекат био резервисан на једном вебсајту, али отворен на другом, због чега би могло доћи до неугодности као што је отказивање једне или више резервација.

Систем Вам такође даје могућност да отворите или затворите одређене датуме уколико дође до приватне резервације (ван свих партнерских канала)

Са нашим системом такође можете управљати мало напреднијим стварима као што су: време доласка и одласка (чек-ин и чек-аут), минимални боравак,  брзе измене за дуже периоде, промена цена на основу одређених датума или викенда, имати разне ценовнике (могућност поврата новца, без могућности поврата, ол-инклузив, полупансион итд). Ваше могућности су неограничене.

Систем је такође интегрисан са booking engine-om који нудимо уз наш систем, тако да резервацијски систем на Вашем вебсајту може служити као додатни канал продаје, који ће исто тако бити синхронизован са осталим веб сајтовима. То значи да ће све цене и резервације бити синхронизоване на свим нашим каналима продаје + на Вашем сајту.

Повећајте видљивост и резервације смештаја