Channel Manager

Channel Manager

Channel Manager je modul koji Vam omogućava da svoje smeštajne jedinice reklamirate na preko 50 prodajnih kanala odjednom (kao što su Booking, AirBnB, Expedia, Hotels, HomeAway, Trip Advisor itd). Vaši bi objekti dobili najbolju reklamu na svim veb sajtovima koji reklamiraju Srbiju, a sa kojima mi imamo ostvareno partnerstvo.

Ažurirajte cene, raspoloživost i organizujte rezervacije sa JEDNOG EXTRANETA

Sertifikovana 2-way konekcija Vam omogućava bezgrešno sinhronizovanje preko svih kanala istovremeno. Kada bi primili rezervaciju na jednom sajtu (recimo Booking.com), ta rezervacija bi se proširila i na druge vebsajtove (AirBnB, Expedia…) i ti datumi bi bili rezervisani. Na ovaj način se sprečavaju najčešće greške kao što su overbooking, gde bi objekat bio rezervisan na jednom vebsajtu, ali otvoren na drugom, zbog čega bi moglo doći do neugodnosti kao što je otkazivanje jedne ili više rezervacija.

Sistem Vam takođe daje mogućnost da otvorite ili zatvorite određene datume ukoliko dođe do privatne rezervacije (van svih partnerskih kanala)

Sa našim sistemom takođe možete upravljati malo naprednijim stvarima kao što su: vreme dolaska i odlaska (check-in i check-out), minimalni boravak,  brze izmene za duže periode, promena cena na osnovu određenih datuma ili vikenda, imati razne cenovnike (mogućnost povrata novca, bez mogućnosti povrata, all-inclusive, polupansion itd). Vaše mogućnosti su neograničene.

Sistem je takođe integrisan sa booking engine-om koji nudimo uz naš sistem, tako da rezervacijski sistem na Vašem vebsajtu može služiti kao dodatni kanal prodaje, koji će isto tako biti sinhronizovan sa ostalim veb sajtovima. To znači da će sve cene i rezervacije biti sinhronizovane na svim našim kanalima prodaje + na Vašem sajtu.

Povećajte vidljivost i rezervacije smeštaja