fbpx

Хотел ЦМС

Зашто плаћати провизије агенцијама и организацијама ако можете довести госта директно на Ваш сајт?

Било да имате хотел, агенцију или само пар апартмана, уз помоћ нашег Хотел ЦМС-а Вам можемо направити сајт изузетног квалитета и високих перформанси, рађен по последњим стандардима који су компатибилни на свим уређајима и имају дизајн са пуним одзивом. Повезан са букинг системом који вам нудимо, као и менаџером канала, омогућава вам флексибилну контролу цена и понуда.

Уз прилагођени дизајн, и у најкраћем могућем року, добијате веб сајт високих перформанси и изузетног изгледа. Сви материјали у ЦМС-у се одмах припремају за презентовање преко обимног спектра дигиталних медија.

Подршка за више језика је уграђена у систем па је Ваш објекат доступан већем броју потенцијалних муштерија. Уз основне модуле за контролу над ценама и додавање слика и садржаја високог квалитета, постоје и напредни модули који омогућавају проналажење и пружање информација о локацијама у близини, галерија слика на свим страницама, презентацију менија ресторана или посебних понуда.

Како се Хотел ЦМС константно развија заједно са букинг системом, интеграција се повећава и у наредним верзијама дефинисање цена и карактеристике смјештаја биће централизовани.

CMS Integration
laptop 2592785 640

Зашто се одлучити за свој веб сајт и зашто код нас?