fbpx

Hotel CMS

Zašto plaćati provizije agencijama i organizacijama ako možete dovesti gosta direktno na Vaš sajt?

Bilo da imate hotel, agenciju ili samo par apartmana, uz pomoć našeg Hotel CMS-a Vam možemo napraviti sajt izuzetnog kvaliteta i visokih performansi, rađen po poslednjim standardima koji su kompatibilni na svim uređajima i imaju full responsive dizajn. Povezan sa booking sistemom koji vam nudimo, kao i channel managerom, omogućava vam fleksibilnu kontrolu cena i ponuda.

Uz prilagođeni dizajn, i u najkraćem mogućem roku, dobijate veb sajt visokih performansi i izuzetnog izgleda. Svi materijali u CMS-u se odmah pripremaju za prezentovanje preko obimnog spektra digitalnih medija.

Podrška za više jezika je ugrađena u sistem pa je Vaš objekat dostupan većem broju potencijalnih mušterija. Uz osnovne module za kontrolu nad cenama i dodavanje slika i sadržaja visokog kvaliteta, postoje i napredni moduli koji omogućavaju pronalaženje i pružanje informacija o lokacijama u blizini, galerija slika na svim stranicama, prezentaciju menija restorana ili posebnih ponuda.

Kako se Hotel CMS konstantno razvija zajedno sa booking sistemom, integracija se povećava i u narednim verzijama definisanje cena i karakteristike smještaja biće centralizovani.

CMS Integration
laptop 2592785 640

Zašto se odlučiti za svoj veb sajt i zašto kod nas?