Онлајн рецепција

Зашто користити нашу онлајн рецепцију?

Централни резервациони систем за све врсте смештајних објеката: хотеле, хостеле, виле, камп насеља, апартмане, туристичке организације и туристичке агенције.

office 1209640 1280

Ексклузивне функције које наш систем нуди, а чије су захтеве за израду поставиле многе агенције, власници смештајних објеката и хотели са којима сарађујемо чине најновију верзију система најкомплетнијом. Наш је систем изузетно флексибилан и најкомпетентнији софтвер за резервисање смештаја у региону, а у задње време нашу тврдњу доказују међународни клијенти који су почели са имплементацијом нашег система.

  • Сигурне трансакције – омогућите плаћање кредитним или дебитним картицама директно на Вашем веб сајту. Сва заштита тих података и безбедност система је наша одговорност!
  • Брза интеграција – Лако се интегрише на Ваш већ постојећи веб сајт.
  • Флексибилност – било да имате само пар апартмана или хотел са више врста смештаја и цена, наш систем је адаптиран вашим потребама.
  • Мулти-језички систем – систем је преведен на 20+ језика што Вам омогућава да гости широм света резервишу на свом језику.
  • Синхронизација на преко 50 канала – Синхронизујте све податке на преко 50 канала као што су Booking , AirBnB, Expedia, Trip Advisor…
flat imac z kanale

Serbian-Bookers.com Вам нуди систем који се имплементира на сајт смештајног објекта, хотела, туристичке организације или туристичке агенције. Инсталација је брза и једноставна. За почетак се на веб сајт поставља онлине форма која Вашим потенцијалним гостима пружа могућност да одмах резервишу један или више смештаја, без чекања мејла или било какве врсте упита.

Након што гост изврши резервацију преко система, систем аутоматски шаље госту потврду о смештају, цени и свим осталим информацијама. Потврда може стићи преко мејла или броја телефона који је гост оставио. Исто тако потврда стиже хотелу или агенцији да је пристигла нова резервација, са информацијама о госту, начину плаћања и осталим детаљима.

Систем је изузетно флексибилан и једноставан за кориштење. Пружа вам могућности као што су мењање цена по смештајном објеку, по стандардном или помоћном лежају, додатна наплата за кућне љубимце, боравишна такса, дефинисање попуста за одређене дане или ствари, доплате за децу, додатне услуге итд. Различити ценовници по смештајном објекту могу повећати количину продаје због саме разноврсности понуда. Највећа предност је та која кад дође до резервације, не може доћи до овербукинг-а јер се у исто време на 50+ различитих веб сајтова Ваш објекат резервише и онемогућава постављање резервација на већ заузете датуме.

Фејсбук апликација за резервисање

  • Омогућите гостима да резервишу Ваш смештај преко фејсбук апликације.
  • Не пропустите велики број резервација које долазе са ове друштвене мреже.
  • Комплетна статистика.
  • Без додатних трошкова.
  • Serbian-bookers.com систем за онлајн резервацију за Вашу фејсбук страницу има промену валуте у сваком тренутку као и промену језика, безбедну трансакцију и нема потребе за одржавањем

Оптимизовано за мобилне уређаје

Наш систем такође има мобилну верзију апликације, која омогућава гостима да резервишу смештај са свог телефона или таблета. Мобила верзија има све основне податке који су гостима потребни (ценовници, попусти, доплате, додатни трошкови, боравишна такса итд) и тиме омогућава сваком кориснику да са лакоћом резервише смештај. Након извршене резервације гост добија СМС са потрвдом те исте резервације.