fbpx
Slide 1

Kompletno rešenje

Serbian Bookers je sistem dizajniran po najsavremenijim globalnim standardima, sa ciljem da olakša i automatizuje vođenje hotela, apartmana i ostalih tipova smeštaja.

1500+
Zadovoljnih Klijenata
50+ Agencija
I Kanala Prodaje
Cloud Sistem
Neograničen Broj Uređaja
Uštedite 30 - 60
Sati Mesečno
logotipi

MOGUĆNOSTI NAŠEG SISTEMA

Uštedite vreme i novac

Uz naš sistem ažurirajte cene i rezervacije na preko 50 sajtova sa jedne administracije.

Povećajte vidljivost

Uz besplatnu prijavu na 50 veb sajtova dobijate najbolju reklamu kako na domaćem, tako i na stranom tržištu.

Sprečite greške u bookingu

Uz ručno sinhronizovanje cena i rezervacija na više sajtova odjednom vrlo često dolazi do overbookinga, što sa našim sistemom nije slučaj.

Online recepcija za Vaš sajt

Uz naš online rezervacijski sistem vrlo lako možete imati profesionalan veb sajt preko kojeg vaši budući klijenti mogu napraviti rezervacije, i samim tim sinhronizovati raspoloživost na drugim sajtovima.

Analitički modul

Brzo i lako pogledajte stanja rezervacija, podatke o gostima, kao i zarade na mesečnom ili godišnjem nivou, uz mogućnost štampanja podataka na licu mesta.

Besplatna obuka i podrška

Besplatna obuka za svo Vaše osoblje kao i podrška preko telefona, e-maila, skype-a ili dolaska na vašu adresu.

Vladimir Pajić, Beograd

Trenutno rukovodim sa 18 apartmana i mogu da Vam kažem da mi je sistem izuzetno olakšao upravljanje. Sve preporuke!

Danijela Nikolić, Beograd

Sistem koristim manje od mesec dana, ali sam izuzetno zadovoljna pristupom ove kompanije. Njihovi saveti i sam sistem mi pomažu da efikasnije pratim svoje rezervacije!

Milivoje Šeša, Kopaonik

Ovo mi je prva godina da izdajem apartmane. Serbian Bookers su mi dosta pomogli da sve organizujem, oglasim kako treba i odlično je što sve pratim preko jedne aplikacije. Preporučujem ovu mladu i dobru ekipu!

Danko P.

Apartmane imam u više gradova po Srbiji. Do sada sam koristio channel manager sisteme, ali ovaj je ubedljivo najbolji do sada. Jako jednostavan sistem, mnogo korektna ekipa i odlična ponuda su razlozi zašto ih preporučujem!

Milica H.

Trenutno Serbian Bookers sistem koristim za apartmene i hostel u Beogradu, kao i za apartmane na Kopaoniku. Ko se imalo razume u posao, shvatiće koliko je bitno imati jedan ovakav sistem na raspolaganju

Ljubomir Anićijević, Zlatibor

Od skoro sam preuzeo par vikendica ovde i dok nisam počeo da koristim Serbian Bookers sistem, imao sam veliki problem sa duplim rezervacijama od Bookinga i AirBnB-a. Odličan i lak za upotrebu sistem

Vesna S. , Beograd

Apartment Beauty Suites Belgrade je deo sistema Serbian Bookersa i koristi njihove usluge. Sve pohvale za mladu ekipu punu entuzijazma i odgovornosti. Uspeh sledi.

BGskylineBLUE