SRBIJA IZABRANA ZA NAJBOLJU DESTINACIJU EVROPE ZA 2019. – TRAVELLEMMING

 

Na ovogodišnjem takmičenju sajta Travellemming Srbija je izabranu za broj 1 destinaciju u Evropi prema glasovima čitalaca ovog poznatog sajta. Travelleming je sajt posvećen promovisanju svetskih destinacija koje su u uspone i od kojih se očekuju veliki rezultati i to s razlogom! Ove godine je titula najbolje destinacije pripala našoj zemlji, a po svedočenju sajta, Srbija je podcenjena upravo iz razloga što se može kroz čitavu zemlju osetiti duh vremena star vekovima. U Srbiji turisti mogu da vide srednjevekovne gradove i ostatke građevina, da plove Dunavom i vide zamkove i zidine, ali i da osete čari najboljeg noćnog života na poznatim splavovima.

Ono što trenutno znamo je da je preporuka ovog sajta da se u Srbiju putuje u periodu od maja do septembra. Ova činjenica može da utiče u velikoj meri na izbor turista pri biranju perioda kada će da posete neki od naših gradova, a kao preporuka se izdvajaju Beograd i Novi Sad.

Da li nas ove godine očekuje veći priliv turista u letnjoj turističkoj sezoni i da li je to prvenstveno zbog nagrade koju smo ove godine dobili, to ostaje da vidimo. Svakako je naš savet da se nakon novogodišnjih praznika pripremite za first minute rezervacije koje mogu da se dese i da svi budemo spremni i opravdamo poverenje koje su nam dali čitaoci poznatog sajta za turiste.